Disney Plus ແມ່ນເວທີສະຕຣີມທີ່ໄດ້ກາຍເປັນ ໜຶ່ງ ໃນນັ້ນ ບໍລິການສະຕີມ ນຳ ໜ້າ ຜູ້ໃຫ້ບໍລິການ. ພວກເຂົາມີ ການເກັບ ກຳ ຮູບເງົາແລະລາຍການໂທລະພາບເປັນ ຈຳ ນວນຫຼວງຫຼາຍ ທີ່ທ່ານອາດຈະຢາກເບິ່ງ. ແຕ່ຖ້າທ່ານຮູ້ສຶກວ່າການບໍລິການບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານ ກຳ ລັງຊອກຫາ, ທ່ານສາມາດຍົກເລີກໄດ້ທຸກເວລາ. ເພື່ອຫລີກລ້ຽງຄ່າບໍລິການທີ່ບໍ່ຕ້ອງການ, ທ່ານ ຈຳ ເປັນຕ້ອງຍົກເລີກມັນກ່ອນວັນຮຽກເກັບເງິນຈະສິ້ນສຸດລົງ.
ທ່ານສາມາດຍົກເລີກການເປັນສະມາຊິກຂອງທ່ານໄດ້ງ່າຍໂດຍໃຊ້ໂປແກຼມທ່ອງເວັບຂອງທ່ານ. ການສະ ໝັກ ໃຊ້ Disney Plus ຂອງທ່ານຈະແກ່ຍາວເຖິງວັນສິ້ນສຸດຂອງວັນຮຽກເກັບເງິນປັດຈຸບັນຂອງທ່ານເທົ່ານັ້ນເຊິ່ງ ໝາຍ ຄວາມວ່າທ່ານຍັງສາມາດເບິ່ງສິ່ງທີ່ທ່ານໄດ້ຈ່າຍຢູ່ເຖິງແມ່ນວ່າຫຼັງຈາກທີ່ທ່ານໄດ້ຍົກເລີກການສະ ໝັກ ໃຊ້ແລ້ວ.
ໂດຍປົກກະຕິ, ການສະ ໝັກ ສະມາຊິກ Disney Plus ໃນປະຈຸບັນແມ່ນປະມານ 6.99 ໂດລາຕໍ່ເດືອນຫຼືປະມານ $ 69.99 ສຳ ລັບປີທັງ ໝົດ. ສິ່ງທີ່ທ່ານສາມາດເຮັດໄດ້, ທ່ານສາມາດທົດລອງໃຊ້ກ່ອນທີ່ທ່ານຈະຊື້ສະມາຊິກກັບ a ຟຣີທົດລອງ 7 ວັນ ໄລຍະເວລາ. ໂດຍສິ່ງນັ້ນ, ທ່ານສາມາດເບິ່ງຜ່ານການທົດລອງຖ້າວ່າການບໍລິການແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານ ກຳ ລັງຊອກຫາແລະຖ້າມັນຂື້ນກັບເຄື່ອງ ໝາຍ. ຈົ່ງຈື່ໄວ້ວ່າຖ້າທ່ານວາງແຜນທີ່ຈະຍົກເລີກການສະ ໝັກ ໃຊ້ທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງຍົກເລີກການເປັນສະມາຊິກໃນລະຫວ່າງໄລຍະທົດລອງດັ່ງກ່າວ, ທ່ານຈະບໍ່ຄິດຄ່າ ທຳ ນຽມການສະ ໝັກ ໃຊ້.
ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຖ້າທ່ານຍົກເລີກການສະ ໝັກ ໃຊ້ພາຍຫຼັງໄລຍະທົດລອງສິ້ນສຸດລົງ, ການສະ ໝັກ ໃຊ້ຂອງທ່ານຈະ ດຳ ເນີນຕໍ່ໄປຈົນກ່ວາວັນເກັບເງິນຕໍ່ໄປຊຶ່ງ ໝາຍ ຄວາມວ່າມັນຈະເຮັດວຽກຈົນເຖິງທ້າຍເດືອນຖ້າທ່ານໄດ້ເລືອກແຜນປະ ຈຳ ເດືອນແລະມັນກໍ່ອາດຈະ ສຳ ລັບຈົນຮອດທ້າຍປີຖ້າທ່ານໄດ້ເລືອກທາງເລືອກປະ ຈຳ ປີ. ໃນທັງສອງກໍລະນີ, ທ່ານ ກຳ ລັງຈະຖືກຮຽກເກັບປະມານ $ 6.99 ສຳ ລັບເດືອນທັງ ໝົດ ຫລືປະມານ $ 69,99 ສຳ ລັບປີທັງ ໝົດ ໂດຍອີງຕາມແຜນການທີ່ທ່ານເລືອກ.
ຂະບວນການແມ່ນຄືກັນ. ຖ້າທ່ານ ກຳ ລັງຈະຍົກເລີກມັນກ່ອນວັນຮຽກເກັບເງິນ ທຳ ອິດຂອງທ່ານ, ທ່ານຈະເພີດເພີນກັບການທົດລອງຂອງທ່ານໂດຍບໍ່ຕ້ອງເສຍຄ່າ ທຳ ນຽມດຽວ. ທ່ານຈະໄດ້ຮັບຂໍ້ຄວາມກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ເມື່ອພວກເຂົາຂໍໃຫ້ທ່ານໃສ່ລາຍລະອຽດກ່ຽວກັບບັດເຄດິດຂອງທ່ານຜ່ານ Disney Plus.
ຖ້າທ່ານໄດ້ລົງທະບຽນ ສຳ ລັບການສະ ໝັກ Disney Plus ໂດຍໃຊ້ iPhone ຂອງທ່ານຫຼືອຸປະກອນ Apple ອື່ນໆ. ໃນກໍລະນີດັ່ງກ່າວ, ທ່ານຈະຕ້ອງໃຊ້ອຸປະກອນ Apple ຖ້າທ່ານຕ້ອງການຍົກເລີກການສະ ໝັກ ໃຊ້ຂອງທ່ານ. ແຕ່, ນັ້ນແມ່ນຂ້ອນຂ້າງງ່າຍທີ່ຈະເຮັດ. ທ່ານສາມາດປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້ເພື່ອຍົກເລີກການສະ ໝັກ Disney Plus ຂອງທ່ານໂດຍໃຊ້ iPhone ຂອງທ່ານຫຼືອຸປະກອນ Apple ອື່ນໆ.
ຫມາຍເຫດ: ມັນງ່າຍກວ່າທີ່ຈະຍົກເລີກການສະ ໝັກ ໃຊ້ Disney Plus ຈາກໂປແກຼມທ່ອງເວັບ.
ຖ້າທ່ານໄດ້ສະ ໝັກ ໃຊ້ Disney Plus ໂດຍໃຊ້ Google Play ຫຼືອຸປະກອນ Android, ການຍົກເລີກການສະ ໝັກ ໃຊ້ແມ່ນຂ້ອນຂ້າງງ່າຍດາຍ.
ການຍົກເລີກບັນຊີ Disney Plus ຂອງທ່ານແມ່ນຂ້ອນຂ້າງກົງໄປກົງມາຕາບໃດທີ່ທ່ານຮູ້ວ່າທ່ານຕ້ອງການຍົກເລີກມັນໂດຍໃຊ້ອຸປະກອນປະເພດດຽວກັນທີ່ທ່ານເຄີຍໃຊ້ໃນການສະ ໝັກ ໃຊ້ດຽວກັນ. ໂດຍສິ່ງນີ້, ມັນ ໝາຍ ຄວາມວ່າທ່ານໄດ້ລົງທະບຽນໃນ Disney Plus ໂດຍໃຊ້ໂປແກຼມທ່ອງເວັບບໍ່ວ່າຈະຢູ່ໃນຄອມພີວເຕີ້ຫຼືຄອມພິວເຕີແລັບທັອບ, ທ່ານ ຈຳ ເປັນຕ້ອງລົງຊື່ເຂົ້າໃຊ້ໃນອຸປະກອນທີ່ຄ້າຍຄືກັນນີ້ເພື່ອຍົກເລີກການສະ ໝັກ ໃຊ້ Disney Plus ຂອງທ່ານ.
ເມື່ອທ່ານໄດ້ຍົກເລີກການສະ ໝັກ ໃຊ້ແລ້ວ, ທ່ານຈະຍັງສາມາດເຂົ້າໃຊ້ມັນໄດ້ຈົນກວ່າທ່ານຈະຮອດຮອບວຽນຂອງການເອີ້ນເກັບເງິນ. ສະນັ້ນຖ້າທ່ານ ກຳ ລັງວາງແຜນທີ່ຈະຍົກເລີກການສະ ໝັກ ໃຊ້ຂອງທ່ານ, ທ່ານອາດຕ້ອງການໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າທ່ານສາມາດເຮັດໄດ້ຫຼັງຈາກຮອບວຽນ, ສະນັ້ນທ່ານຍັງມີອີກ 1 ເດືອນທີ່ຈະຕ້ອງໄດ້ເບິ່ງ. ແລະຖ້າໃນກໍລະນີທີ່ທ່ານປ່ຽນໃຈແລະຢາກເລີ່ມຕົ້ນ ໃໝ່, ທ່ານສາມາດສະ ໝັກ ອີກຄັ້ງຕໍ່ມາເພື່ອເບິ່ງຊຸດທີ່ບໍ່ມີສິ້ນສຸດ.
ທ່ານອາດຈະມັກ: