Pode haber algún requisito brusco para que desactives a función. Pode ser regalar o teléfono a outra persoa. Quizais o estea a deixar na Apple Store para recibir servizo. Como alternativa, se decidiu restablecer de fábrica o seu teléfono, requirirá que desactive a opción 'Atopa o meu iPhone‘Opción.
Non obstante, pode converterse nunha tarefa desalentadora desactivar a opción. Por que? Porque hai tres métodos coñecidos e quizais non saibas cal é o camiño perfecto para ti. Máis importante aínda, se non sabes como usar a función ou deshabilitala, esta guía axudarache a aprender todo o que necesitas saber. Entón, sen máis, imos comezar!
Máis guías para iPhone:
O mellor sería que tiveses o teu ID de Apple e contrasinal para acceder á configuración para desactivar o servizo. Sen estas credenciais, non podes cambiar o comando desta configuración. Correlativamente, non podes facelo para os teléfonos doutras persoas a menos que coñezas o seu ID e contrasinal.
Non obstante, esta opción só funciona se tes o teu dispositivo. Se xa non es o propietario do dispositivo ou cambiou recentemente o teléfono a un modelo máis recente, é posible que queiras apagalo para o teléfono anterior. Se non, recibirás constantemente actualizacións e notificacións respecto diso. Para iso, tería que facelo a través da aplicación ou do sitio web.
Apple é coñecida pola súa seguridade de nivel mundial e para o usuario final. Polo tanto, non hai métodos oficiais ou legais coñecidos para acceder á configuración e activala ou desactivala sen a identificación oficial de Apple. Debe ter as súas credenciais ou a persoa ten que compartir o seu ID e contrasinal se quere facelo polo seu dispositivo.
Se esqueceu o seu ID ou contrasinal, pode recuperalo a través do seu dispositivo. Na configuración, hai contrasinal e seguridade onde podes seguir os pasos para cambialo.
As nosas vidas xiran en torno aos nosos teléfonos intelixentes. Tenden a almacenar a nosa valiosa información desde as credenciais ata os documentos esenciais. A xente está máis preocupada por perder os seus teléfonos que a carteira. É aconsellable que a función estea activada para maior seguridade, especialmente cando estás ao aire libre ou nun lugar público. Se es alguén con pouca atención e tendes a esquecer onde puxeches o teléfono, é unha función viable.
Pode haber innumerables razóns para desactivar a función, especialmente se causa molestias aos usuarios. Pode parecer imposible, pero hai moitas razóns para desactivar a función. Aquí tes algúns dos máis comúns:
Independentemente da razón pola que o teñas, sempre é a opción correcta para aprender todo sobre o teu iPhone. Ás veces, pode querer axudar ao seu amigo e, se sabe como facelo, pode ser unha persoa útil.
A guía abrangue os tres métodos coñecidos para desactivar Find my iPhone. A non ser que teña un motivo convincente, abstense de seguir con algunha destas opcións. De calquera xeito, esperamos que resulte bastante doado usar estas opcións. Podes seguir estes pasos para calquera dispositivo Apple e non só para o teu iPhone. Lembre, a seguridade é vital no mundo dixital actual e Apple está a facer todo o posible para darlle o control total do dispositivo.
Tamén che pode gustar: